InterBalkan Vakanties besteedt zorg om u veel nuttige informatie omtrent de reizen en de bestemmingen te verschaffen. Desondanks kan het voorkomen dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. 
InterBalkan Vakanties kan niet aansprakelijk worden gesteld voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Dit geldt eveneens voor schade (mede) veroorzaakt door het op elektronische wijze aanbieden en verzenden van gegevens en/of door technische storingen. 

Alle vlucht-, reis- en prijsinformatie op deze website is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen zonder enige kennisgeving. Fouten voorbehouden. InterBalkan Vakanties is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

InterBalkan Vakanties is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van de aangeboden links naar andere websites of bronnen.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan, noch kan aanspraak gemaakt worden op de inhoud (informatie en/of diensten) van deze website. 

De algemene voorwaarden van InterBalkan Vakanties alsmede de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden zijn van toepassing op alle door InterBalkan Vakanties aangeboden reizen.