Beleef Bulgarije anders, plak aan je strandvakantie een week rondreizen of een actieve vakantie op het platteland: bergwandelen, fietsen, paardrijden, folklore, city-tripInterBalkan staat voor: variëteit, kleinschaligheid, betrouwbaarheid.
Onze partners behoren tot de meest ervarene in de Bulgaarse toeristenindustrie. Zij kennen hun land, speuren het platteland af en stellen voor u de leukste arrangementen samen voor betaalbare prijzen.
Wij werken op basis van gegarandeerde vertrekken ongeacht het aantal aanmeldingen. Daarnaast kunt u met ons het hele jaar door naar Bulgarije op aanvraag. 

Bulgarije is een land met ongekend veel mogelijkheden op toeristisch gebied, gastvrije mensen, aangenaam klimaat, mooie, brede zandstranden en voordelig. De laatste jaren zijn veel nieuwe hotels gebouwd en de oude zijn gerenoveerd. Wij bieden u een uitgebreide selectie waarin alle bekende vakantiebestemmingen aan de Zwarte Zee opgenomen zijn. Daarnaast bieden wij een rondreis, wandelvakanties, fietsvakanties, paardrijden, city-trip Sofia, hotels en autohuur.

Zwarte Zeekust

Zonnestrand (Slanchev Brjag) is een bekend vakantiedorp op 30 km van het vliegveld van Burgas en 5 km van Nessebar - een charmant oud vissersdorp. Het zandstrand is 7 km lang en op sommige plaats tot 100 m breed.
(Water)sport mogelijkheden: waterskien, windsurfen, parasailing, tennis, minigolf, bowling, fietsen, paardrijden enz.

Goudstrand (Zlatni Pjassatsi) is een zeer compleet vakantiedorp op 20 km van het vliegveld van Varna. Het is gelegen in een bosrijke omgeving en biedt naast rust, veel uitgaans- en (water)sportmogelijkheden. Goudstrand is bekend om zijn strand, de heldere zee en een goede service.

Albena is een aantrekkelijke badplaats gelegen op 32 km van Varna. 
De kenmerken van het lange en brede zandstrand gelden ook voor Albena dat populair is bij jong en oud.
Typerend voor Albena zijn de mineraalwaterbronnen aan het strand zelf. De temperatuur van dat water ligt tussen de 38 en 46 graden.
Uiteraard zijn ook in Albena volop (water)sportmogelijkheden.

Vanuit de badplaatsen zijn volop excursiemogelijkheden: Sofia, Rilaklooster, Varna, Sozopol-Ropotamo, Bulgaars dorp, Kamp­vuur, Donau Delta, Istanboel etc. U kunt ter plaatse of via de reisleiding boeken.

Nessebar en Sozopol, kleine steden, gesticht door de oude Grieken, met pittoreske en sfeervolle oude wijken

Lozenets, een rustig klein dorp met een mooi strand. Het ligt op ca 5 km van de Strandzjagebergte